0

hej hej maakt je smaak!

Wij maken speciaal voor jou je favoriete ijs

IJs bestellen

Binnenkort kun je via deze webshop heel makkelijk ijs bestellen op jouw eigen recept. Dus heb je gewoon een leuke smaak bedacht of wil je graag lactosevrij ijs, suikervrij ijs, vegan ijs of low calorie ijs?

Bij hej hej is het allemaal mogelijk! Ook nu al, stuur je wens naar info@hejhej.nl en wij nemen contact met je op en gaan voor je aan de slag!

Veelgestelde vragen

Welke ingrediënten gebruiken jullie voor het maken van ijs?

Wij gebruiken de beste ingrediënten voor het bereiden van ijs met zo min mogelijk toevoegingen. Wij noemen dat clean label ijs. We werken zoveel mogelijk met verse, locale en biologische producten. Dat proef je terug in het ijs. De producten die we in Italie bestellen komen van een kleinschalige leverancier met dezelfde filosofie zodat we weten wat de herkomst is van de producten. De basisingrediënten die we gebruiken zijn vaak nog beter en zeker beter te verantwoorden dan de ingrediënten die door de meeste ijssalons in Italië worden gebruikt! Zo maken we geen gebruik van ingrediënten waar palmolie in verwerkt is.

Wat is de levertijd van het ijs?

Zodra wij een bestelling hebben gaan we voor jou aan de slag! Soms moeten we ingrediënten inkopen omdat ze niet in ons standaard assortiment zitten. Als het ijs gemaakt is dan wordt het opgehaald door onze logistieke partner in koel/vries transport en deze bezorgd het ijs bij jou thuis. Gemiddeld duurt het 3-4 dagen voordat het ijs bij jou thuis in de vriezer ligt. Als het ijs sneller nodig is, laat het ons dan even weten, misschien lukt het om sneller te leveren!

Hoe wordt het ijs verpakt?

We maken iedere smaak in een hoeveelheid van 2,5 liter. Deze worden dan verpakt in 5 verpakkingen van 500 ml. Zo kun je thuis lekker lang van je ijs genieten en blijft het ijs mooi verpakt en van goede kwaliteit. Als het ijs te lang en te vaak uit de vriezer is geweest krijg je kristalvorming in het ijs en dat is niet wenselijk!

Wat is de ideale temperatuur om het ijs te bewaren en te eten?

IJs kun je het beste bewaren op een temperatuur tussen de -14 en -18 graden. Haal het ijs 15-20 minuten voordat je het gaat eten uit de vriezer, want anders is het ijs te koud!