0

Maak je smaak zelf!

Super leuk en eigenlijk heel makkelijk

Ingrediënten bestellen

Om direct met de CUBE ijsmachine aan de slag te kunnen gaan hebben wij een startpakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit een aantal kant en klare basismixen en smaken om direct lekker ijs te maken van pure en verantwoorde ingrediënten. Het is eigenlijk zo eenvoudig dat je geen recept nodig hebt, maar je ontvangt bij het startpakket ook een aantal basisrecepten.

Natuurlijk is het leuk om ook zelf met ingrediënten te experimenteren! De ijsbereiders van hej hej zijn altijd bereid om advies te geven als je iets nieuws wilt proberen!

Startpakket

Ingrediënten

€ 49,00

Incl. btw en bezorging

Productomschrijving

Het startpakket bestaat uit 3 basismixen (elk 2 pakken): roomijs, sorbetijs en yoghurt ijs. Daarnaast hebben we het startpakket uitgebreid met smaaktoevoegingen voor aardbeien ijs, pistache ijs, chocolade ijs, citroen ijs, cheesecake ijs en salted caramel ijs.

Veelgestelde vragen

Welke ingrediënten gebruiken jullie?

Wij gebruiken de beste ingrediënten met zo min mogelijk toevoegingen. Wij noemen dat clean label ingrediënten. We werken zoveel mogelijk met verse, locale en biologische producten. Dat proef je terug in het ijs dat je zelf thuis gaat maken. De producten die we in Italië bestellen komen van een kleinschalige leverancier met dezelfde filosofie zodat we weten wat de herkomst is van de producten. De basisingredienten die we gebruiken zijn vaak nog beter en zeker beter te verantwoorden dan de ingrediënten die door de meeste ijssalons in Italië worden gebruikt! Zo maken we geen gebruik van ingrediënten waar palmolie in verwerkt is.

Wat is de levertijd van bestelde ingrediënten?

Losse ingrediënten leveren wij doorgaans binnen 1 werkdag thuis af.

Krijg je ook een recept om lekker ijs te maken?

Voor het maken van ijs heb je een basismix nodig. Hej hej heeft basismixen in verschillende varianten. We hebben een ready to use ijsmix voor roomijs, sorbet ijs en yoghurt ijs. Voor het gebruik van deze mix heb je eigenlijk geen recept nodig, maar we leveren een duidelijk instructie zodat je weet hoe je het lekkerste ijs maakt. Daarnaast leveren we ook ingrediënten waar je zelf een basismix van maakt. Dit zijn ingrediënten voor het maken van suikervrij ijs, lactosevrij ijs, vegan ijs of low-calory ijs. Als je deze mix besteld krijg je uiteraard het recept zodat je ijs heel lekker gaat worden!