0

Voor de echte ijsliefhebbers:

Een professionele ijsmachine voor thuis!

CUBE ijsmachine

Wij willen graag de Rolls-Royce onder de ijsmachines aan u voorstellen: de CUBE uit Italië.

Cube 750

750ml

€ 790,00

Incl. btw en bezorging

Cube 1,5

1,5 liter

€ 1.490,00

Incl. btw en bezorging
GRATIS STARTPAKKET MET INGREDIËNTEN twv € 49,00 BIJ ELKE CUBE

Productomschrijving

Met de Professionele CUBE ijsmachine maak je in een handomdraai de lekkerste ijs producten. De machine is uitgerust met een sterke vriesunit waardoor de producten binnen 15 minuten ijskoud uit de machine komen. De CUBE machine is erg geschikt om thuis of in kleinschalige restaurants roomijs, sorbetijs, yoghurt ijs, milkshakes en ijsdranken te maken.

De werking is eenvoudig: de ingrediënten worden gemixt en in de machine gedaan. De timer op de machine wordt ingesteld op de gewenste tijd en de 2 buttons worden aangezet: 1 button om de vriezer aan te zetten en 1 button om het solide draai mechaniek aan te zetten. De machine is erg degelijk gemaakt en werkt zeer professioneel. De CUBE machine is gemaakt van RVS of gepoedercoat staal waardoor de machine zeer makkelijk schoon te maken is. De CUBE machine is gemaakt van duurzame onderdelen. De machine maakt gebruik van groene koelmiddelen, de motor is energiezuinig en de verpakking is recyclebaar.

De CUBE wordt met de hand door de beste Italiaanse engineers speciaal gemaakt.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat de machine ijs heeft gemaakt?

Dit hangt af van de hoeveelheid/volume van de ijsmix, de samenstelling van de ijsmix en hoe koud het de machine in gaat. Onze ervaring is dat je binnen 15 minuten lekker ijs hebt!

Kun je een advies geven over welke CUBE ik nodig heb?

De CUBE is er in 2 formaten. De CUBE 750 heeft een capaciteit die meestal al voldoende is. Je kunt er 750 gram ijs mee maken (ongeveer 1 liter) en als je een keer wat meer ijs wilt maken kun je eenvoudig en snel 2 batches achter elkaar maken. Maak je vaak iets grotere hoeveelheden dan is de CUBE 1.5 ideaal. Met deze machine kun je 1500 gram (ongeveer 2 liter) ijs maken. Daarnaast heeft de CUBE 1.5 nog een praktisch voordeel: de machine heeft aan de zijkant een plug om het water waarmee de machine schoongemaakt wordt makkelijk af te kunnen voeren.

Hoe zit het met garantie en reparatie als de CUBE stuk gaat?

De CUBE is heel mooi gemaakt, heeft weinig onderhoud nodig en gaat zelden stuk. Er zit 12 maanden garantie op het product. Als de CUBE stuk gaat dan kunnen we in ons eigen hej hej servicecenter de CUBE meestal eenvoudig repareren. Als de reparatie ingewikkelder is dan stuurt hej hej de machine naar de leverancier in Italie.