0

Voor de échte ijsliefhebbers:

Een professionele ijsmachine voor thuis!

CUBE ijsmachine

✓ super snelle ijsbereiding in 15 minuten
✓ keuze uit diverse kleuren
✓ levering binnen 1-2 werkdagen

Yes! Uit voorraad leverbaar
Vragen? Neem contact met ons op!

CUBE 750

voor 1 liter ijs

€ 839,00

Gratis verzending

CUBE 1,5

voor 2 liter ijs

€ 1.490,00

Gratis verzending

Ijsmachine kopen

Met de professionele ijsmachine van CUBE maak je super snel zelf ijs. Dit is een zelfvriezende ijsmachine, waardoor jouw ijsje binnen 15 minuten ready is! Zet de machine aan en laat deze een kwartiertje het werk doen. Zo maak jij in jouw eigen keuken ijs op professioneel niveau. Je kunt direct aan de slag nadat de machine bij jou thuis bezorgd is. Yes!

Alle informatie

DEAL | 2 ijsmixen gratis bij een CUBE

Er zijn voor nu geen lopende acties!

Bereidingstijd ijs

De bereidingstijd hangt af van de hoeveelheid/volume, de samenstelling én temperatuur van de ijsmix voor het de machine in gaat. Gemiddeld duurt het slechts 15 minuten voor je heerlijk ijs hebt.

Handleiding machine

We sturen de handleiding ook per mail als je een CUBE ijsmachine besteld, maar hier kun je ‘m altijd terugvinden!

Beschikbare formaten

De CUBE ijsmachine is er in 2 formaten. Met de CUBE 750 maak je binnen 15 minuten 1 liter ijs. Het is tevens mogelijk om meerdere porties achter elkaar te maken.

Maak je vaak grotere hoeveelheden, dan is de CUBE 1.5 ideaal. Met deze machine maak je in één keer 2 liter ijs. Daarnaast heeft de CUBE 1.5 nog een praktisch voordeel: de machine heeft aan de zijkant een plug om het water, waarmee de machine schoongemaakt wordt, makkelijk af te kunnen voeren.

Afmeting en gewicht

De CUBE 750 (140 watt) heeft de afmeting: 30 x 30 x 30 cm en weegt 16 kilo.

De CUBE 1.5 (440 watt) heeft de afmeting: 35 x 35 x 35 cm en weegt 25 kilo.

Garantie en reparatie

De CUBE ijsmachine is van hoge kwaliteit en heeft daarom weinig onderhoud nodig. Er zit 12 maanden garantie op de machine.

Werkt jouw machine niet meer naar behoren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de machine in ons eigen hej hej servicecenter meestal eenvoudig repareren. Als de reparatie ingewikkelder is, dan stuurt hej hej de machine naar de leverancier in Italië.

Levertijd

Bestellingen van CUBE ijsmachines worden binnen 1-2 werkdagen geleverd. Je ontvangt een track en trace per mail wanneer wij jouw pakket overgedragen hebben aan de vervoerder.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy