0

Ijsmix voor ijsmachine en basismix voor ijs

Ingrediënten en recepten voor ijs

Basismixen voor ijs

✓ 200 gram basismix per verpakking
✓ Goed voor zo’n 6 tot 8 liter ijs
✓ Zorgt voor de perfecte consistentie ijs

De ingrediënten van onze mixen vind je hier!

Basismix voor sorbet

€ 9,95

Basismix voor roomijs

€ 9,95

Set: beide ijsmixen + 1 cubotto

€ 22,95

Recept ijs

Met deze basismixen ben jij er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan met jouw CUBE ijsmachine. Wij zorgen voor de juiste ingrediënten en recepten voor ijs. Begin met de basissmaken en experimenteer er daarna op los. We denken graag met je mee. hej hej maak(t) je smaak!

Ingrediënten basismix roomijs: gedehydrateerde glucose siroop, whey proteïne, dextrose, plantaardige vezels, plantaardige proteïne en zout

Ingrediënten basismix sorbet: gedehydrateerde glucose siroop, dextrose, plantaardige vezels, plantaardige proteïne, baobab pulp

Alle informatie

De beste ingrediënten

Wij gebruiken de beste ingrediënten met zo min mogelijk toevoegingen. Dat noemen wij clean label ingrediënten. We werken daarom zoveel mogelijk met verse, locale en biologische producten. Die producten proef je terug in het ijs dat je zelf thuis gaat maken.

De producten die we in Italië bestellen komen van een kleinschalige leverancier met dezelfde filosofie zodat we weten wat de herkomst is van de producten. Bovendien maken we geen gebruik van ingrediënten waar palmolie in verwerkt is.

Cubotto: handige isolerende cubes

Neem je vers gemaakte ijs mee in een handige cubotto van 0,5 liter. In deze isolerende verpakking blijft het ijs tot wel 3 uur goed bevroren. Super lekker als toetje tijdens een zomerse picknick, maar ook leuk als je bij vrienden op bezoek gaat en ze kunt verrassen met vers ijs! Afmeting: 11 x 11 cm.

Bestellen? Je vindt ze hier!

Recepten

Voor het maken van ijs heb je een basismix nodig. Hej hej heeft basismixen in verschillende varianten. We hebben een ready to use ijsmix voor roomijs en sorbet. We zorgen voor een duidelijk instructie & recept zodat je weet hoe je het lekkerste ijs maakt. Alvast inlezen? Dat kan hier.

Tip! Volg ons op Instagram voor verrassende ijsrecepten!

CUBE ijsmachine

Deze basismixen zijn speciaal samengesteld voor het gebruik van de CUBE ijsmachine.

Levertijd

Bestellingen van basismixen en/of cubotto’s, die op een werkdag voor 15.00 uur geplaatst zijn, worden binnen 1-2 werkdagen geleverd.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy