0

Garantie hej hej

Bij hej hej staan we voor kwalitatief hoogwaardige producten. Mocht er onverhoopt toch wat met jouw CUBE ijsmachine zijn, maak dan gebruik van jouw garantie. Heb je een klacht over de ingrediënten? Dan lossen we dat natuurlijk ook met je op.

Hoe lang heb ik garantie op mijn CUBE ijsmachine?

Op de CUBE ijsmachine krijg je 24 maanden garantie.

Wie repareert mijn CUBE ijsmachine?

Wij kunnen de machine in ons eigen hej hej servicecenter meestal eenvoudig repareren. Als de reparatie ingewikkelder is, dan stuurt hej hej de machine naar de leverancier in Italië.

Kan ik ook buiten de garantietermijn mijn CUBE ijsmachine laten repareren?

Jazeker. Hiervoor moet je wel betalen. We onderzoeken je product en maken een prijsopgave. Op basis daarvan kun jij kiezen of je het wilt laten repareren of niet.

Is reparatie van mijn CUBE ijsmachine altijd gratis?

Als jouw CUBE ijsmachine binnen de garantietermijn kapot gaat en het om een fabricagefout gaat, is de reparatie helemaal gratis. Ook wanneer het defect door eigen schuld komt, kunnen we je helpen met de reparatie. Hiervoor moet je wel betalen. We kunnen van tevoren niet aangeven hoe hoog de kosten zijn. We onderzoeken eerst je CUBE ijsmachine, maken een prijsopgave en wachten op jouw beslissing voordat we aan de reparatie beginnen.

Ik heb een klacht over een andere bestelling. Waar kan ik terecht?

Oei, dat vinden we niet fijn om te horen. Neem asjeblieft contact met ons op, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacy